Budget Beheer

Budget beheer is een lichte ondersteuning in de bankzaken. Het fijne van budget beheer is dat er geen rechter te pas komt, u regelt het direct met ons. De voornaamste taak van het beheer is dat uw financiën op een verantwoordelijke wijze worden ondersteund. Het verschil tussen budget beheer en bewindvoering is dat bij budget beheer u nog steeds verantwoordelijk bent over uw financiën, wij geven slechts een ondersteuning. Bij bewindvoering zijn wij verantwoordelijk voor het voeren van uw financiën. Beide methoden geeft u financiële stabiliteit.

Budgetteren

Bij het beheer zullen wij voor u gaan budgetteren. Wij gaan kijken wat mogelijk is en wat niet mogelijk is. En zullen in overeenstemming met u stellen we een budget plan om, en overleggen welke kosten gedrukt kunnen worden. De doelstelling van het plan is dat het gevolgd wordt om schulden te verminderen of juist te voorkomen. Ook kunnen wij u voorzien van financieel advies zodat u de juiste beslissingen kunt maken over uw inkomen.

Wij hebben zelf op onze website een aantal tips staan, en wij kijken ook regelmatig naar mogelijkheden voor uw spaarrekening en houden het rente percentage in de gaten.

Proces Budget Beheer

Wanneer budget beheer het best bij u past dan zullen wij door middel van het aanvraag formulier contact met u opnemen. Wij zullen dan bij u thuis komen om te kijken wat de huidige situatie is, en de potentiele mogelijkheden bespreken. We zullen kijken aan wie er wat betaald moet worden, ook zullen we kijken naar specifieke doelen wat u wilt bereiken. Hierbij kunt u denken aan een vakantie of een weekendje weg. Vervolgens zullen wij alle papierwerk voor u in orde maken, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen.

Hou er wel rekening mee dat u zelf verantwoordelijk blijft over uw eigen rekening. Alleen bij bewindvoering nemen wij de controle over de rekening en schuldeisers over.